Godaste dryckerna när du snusar

Är du en erfaren snusare är du säkerligen redan medveten om att vissa drycker får snuset att smaka sämre eller bättre. Ska du ut på krogen tillsammans med dina vänner vill du säkerligen välja dryck som får snuset att smaka så bra som möjligt, för att på så sätt få en helupplevelse av det du tycker om.

I baren eller på restaurangen kommer du att hitta mängder med olika dryckesalternativ att välja mellan. Är du sugen på något alkoholhaltigt finns både vodka, öl, vin och whisky, men också härliga drinkar och fräscht bubbel. Är du mer intresserad av alkoholfria alternativ hittar du alkoholfritt vin och öl, såväl som klassiska läsksorter och juice. Här nedan listar vi vilka drycker som passar bäst till billigt snus eller snus i högre prisklassen.

5 drycker du måste testa till snus

Vi har rannsakat nätet för att ta reda på vilka drycker som är absolut godast att kombinera med snus. Naturligtvis är tipsen tagna från personer som själva snusar, för att du ska få en så korrekt bild som möjligt.

  • Norrlands Guld
  • Vodka och Red Bull
  • Whisky
  • Rom
  • Coca-Cola

Smaken är naturligtvis som baken, men dessa drycker har visat sig ge en förhöjd smakupplevelse överlag – både för snuset och för drycken i fråga.

Drycker