Drycker på vandring och snus i bagaget

Om man tycker om att campa med tält och vandra, är det viktigt att tänka på att ha med drycker i bagaget. Vilka drycker som passar beror såklart också på vilken årstid man beger sig ut. Snusar man kan det också vara bra att inte glömma ta med sig snuset i bagaget. Vill man finna riktigt bra snus online, kan man på Snusnetto.com köpa både storpack med en rulle av tio stycken eller enstaka förpackningar. Då är vandringen och tältcampingen komplett med bra snus och drycker.

Snus och dryck för energi

En vandring kan vara tuff och oftast ska man ha med sig ett litet stormkök. Något som alltid är gott när det gäller drycker på vandring, är att ha med sig tillbehör till varma goda drycker att lätt röra ihop med varmvatten. En kopp varm choklad med chokladpulverpåse eller kaffe och te är bara några bra exempel. Köper man även som snusare med sig snus från ett stort sortiment av snus online, har man en komplett vandring som ger mycket energi. Med snus online från Snusnetto.com kan man finna all typ av snus med smidiga hemleveranser och ett stort sortiment att välja på.

Vatten eller annan dryck på vandring

Den viktigaste drycken på vandring är vatten. Oftast kan man dricka ur rena källor eller forsar men inte alltid. Då finns det smarta tips på hur man hanterar vatten och vattenrening på vandring som man kan tänka på. Med vatten som bas kan man även ta med sig smaksättare i pulverform, eller vitaminpulver att blanda i vattnet. På en vandring med camping kan man alltid ta med sig några energidrycker i packningen som ger lite extra energi.